Doi protestatari, retinuti in urma violentelor din 10 august; Parchet: Au exercitat violente fizice fata de jandarmi

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au retinut, joi, doi protestatari in urma violentelor la mitingul din 10 august, ei fiind acuzati ca au exercitat violente fizice fata de jandarmi, informeaza AGERPRES.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, cei doi agresori au fost retinuti pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, urmand a fi dusi in instanta cu propunere de arestare preventiva.

“In ordonanta procurorului, s-a retinut ca cele doua persoane au exercitat violente fizice fata de fata de persoanele vatamate, care au avut calitatea de organe de Jandarmerie si au desfasurat activitati cu ocazia protestului din Piata Victoriei in data de 10/11 august 2018, iar prin actiunile lor au tulburat ordinea si linistea publica. La data de 11 octombrie, cele doua persoane au fost retinute, urmand a fi prezentate judecatorului de drepturi si libertati de la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, cu propunere de luare a masurii arestarii preventive”, precizeaza Parchetul.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 efectueaza cercetari intr-o cauza penala cu privire la actele de violenta si morala impotriva organelor de Jandarmerie care au desfasurat activitati cu ocazia protestului din Piata Victoriei in data de 10 august.

Reclame home 1
Data curenta: ’14/10/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *