Doi romani din Timisoara participa la cel mai mare raliu din lume al autovehiculelor electrice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Doi romani din Timisoara, tata si fiu, Claudiu si Felix Suma, participa in prima jumatate a lunii iunie la cel mai mare raliu din lume al autoturismelor electrice, WAVE Trophy din Elvetia, conform unui comunicat al organizatorilor trimis AGERPRES.

Wave Trophy a adus la start masini electrice conventionale si neconventionale din zece tari, iar cele 120 de echipe au ocazia de a parcurge cu acest prilej 1.600 de kilometri in unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din Elvetia. Pe langa faptul ca echipele inscrise concureaza pentru diverse trofee, ele intra in contact cu proiecte de mediu si promoveaza transportul ecologic in cele 53 de localitati in care se opresc intre 9 si 17 iunie, scriu jurnalistii de la Agerpres.

De asemenea, raliul reprezinta o oportunitate pentru participanti de a-si spori cunostintele despre vehiculele electrice, de a intra in contact si de a socializa.

Nu in ultimul rand, WAVE Trophy sustine transportul sustenabil oferind spre inchiriere, la preturi rezonabile, vehicule electrice si motociclete electrice participantilor care au calatorit distante mari pentru a participa la raliu.

Claudiu si Felix Suma, din Timisoara, participa la WAVE Trophy cu un BMW i3, alaturi de alte sute de entuziasti din intreaga lume, care nu au dorit sa rateze prilejul de a parcurge peisajele extrem de variate din Alpi, pe un traseu care in acest an il urmeaza pe cel al „Grand Tour of Switzerland”.

Din primavara lui 2017 participantii la raliu au acces si la statii de incarcare electrice, mai precizeaza organizatorii.

Potrivit acestora, urmarea traseului „Grand Tour of Switzerland” prezinta mai multe avantaje pentru participantii la WAVE Trophy.

„Suntem atrasi in mod special de ‘Grand Tour of Switzerland’ pentru ca participantii la precedentul raliu WAVE Trophy au gasit sectiunile montane cel mai interesante si mai placute. De asemenea, este primul traseu din lume care poate fi parcurs integral cu mijloace de transport electrice”, a declarat directorul si fondatorul competitiei, Louis Palmer, despre a 7-a editie a raliului.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2