Doi sibieni prinsi cu tigari de contrabanda in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaVineri, 28 august, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

Pe timpul actiunii a fost identificat si oprit in trafic, pe raza localitatii Sarasau, pe D.N. 19, un autoturism marca Dacia Logan, care efectua serviciu de taximetrie.

„La volanul masinii a fost identificat cetateanul roman Gheorghe P. de 67 de ani, iar in calitate de pasager Ioan M. de 55 de ani, ambii domiciliati pe raza jud. Sibiu.

La controlul efectuat de catre politistii de frontiera asupra masinii, pe bancheta din spate au fost descoperite doua sacose care contineau tigari de provenienta ucraineana, fapt pentru care persoanele si autoturismul au fost conduse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 700 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de 6.200 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Cei doi barbati sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar la final urmeaza a se lua masurile legale ce se impun.

Autoturismul folosit la transportul tigarilor a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2