Doi tineri algerieni opriti din drumul ilegal spre vestul Europei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul STPF Satu Mare, in cooperare cu lucratori ai Sectorului PF Berveni, au depistat doi tineri algerieni, solicitanti de azil in tara noastra, care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, pe jos, cu scopul de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: „Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Satu Mare, in cooperare cu lucratori ai Sectorului Politiei de Frontiera Berveni, au desfasurat o actiune pe linia combaterii migratiei ilegale. Astfel, au depistat, in localitatea Oar, judetul Satu Mare, la aproximativ 50 metri de linia de frontiera, doua persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, spre frontiera cu Ungaria. Intrucat nu isi justificau prezenta in zona de frontiera, politistii de frontiera le-au retinut si condus la sediul Serviciului Teritorial al Politei de Frontiera Satu Mare pentru cercetari.”

In cadrul verificarilor preliminare, politistii de frontiera au stabilit faptul ca persoanele in cauza sunt doi cetateni din Algeria, de 17, respectiv 23 de ani, fiind solicitanti de azil in tara noastra.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, la finalizarea acestora urmand a se dispune masurile legale care se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole