Doi tineri au ajuns la spital putin dupa miezul noptii. Acestia au fost victimele unui accident rutier produs la Poienile de Sub Munte

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Aseara, in jurul orei 23.20 la Poienile de Sub Munte a avut loc un accident de circulatie in care au fost implicate doua autoturisme. Doi tineri au fost transportati la spital putin dupa miezul noptii.

La fata locului au ajuns, in scurt timp, ambulantierii de la Viseu si un echipaj EPA SMURD. Potrivit informatiilor furnizate de Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures din evenimentul rutier au rezultat patru victime, toate constiente. Dintre acestea doua au fost stabilizate si transportate la doua spitale din judet.

Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures: “Doua victime au fost transportate la cele doua spitale dupa cum urmeaza: un tanar cu TCCA a fost dus la CPU Sighet, iar celalalt 18-19 ani cu TCCA, suspeciciune de fractura membru superior si modificare a starii de constienta la UPU Baia Mare. Cel din urma a fost preluat ulterior, de catre un echipaj cu un medic de la Serviciul de Ambulanta Baia Mare.”

Politistii fac cercetari pentru a vedea care au fost cauzele care au dus la producerea accidentului rutier.

Foto-arhiva ZiarMM.ro//Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *