Doi tineri din Maramures, cercetati pentru contrabanda cu tigari

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Azi dimineata, la nivelul Sectorului PF Poienile de sub Munte s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in zona de competenta.

“Astfel, in jurul orei 1.00, lucratorii nostri au observat un autoturism de teren, inmatriculat in Bulgaria, care stationa pe o strada de pe raza localitatii Repedea, jud. Maramures.

In momentul in care politistii de frontiera s-au apropiat de masina despre care aveau suspiciuni ca transporta tigari de contrabanda, din autoturism au iesit patru barbati. Doi dintre ei s-au supus somatiilor verbale ale lucratorilor nostri, iar conducatorul auto si inca o persoana au fugit de la fata locului.

S-a trecut la monitorizarea zonei concomitent cu dispunerea unor masuri specifice in vederea retinerii si identificarii celor doua persoane”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPFF Sighetu Marmatiei.

Ceilalti doi barbati care s-au supus somatiilor si au ramas langa autoturism au fost identificati ca fiind frati, Ioan P. de 21 de ani si Dumitru P. de 23 de ani, domiciliati pe raza jud. Maramures, iar in urma unui control asupra autoturismului, in portbagaj, au fost descoperite doua colete cu tigari de provenienta ucraineana.

Cei doi frati impreuna cu autoturismul in cauza si cele doua colete au fost condusi la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

Ulterior, in urma unor verificari specifice, au fost identificati si cei doi barbati care au fugit de la fata locului Nicolae H. de 21 de ani (conducatorul auto) si Stefan B. de 20 de ani, ambii domiciliati pe raza jud. Maramures.

In urma inventarierii celor doua colete s-a constatat ca acestea contin 990 de pachete tigari, marca Jin Ling, in valoare de aproximativ 8.800 lei.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *