UPDATE: Doi turisti polonezi si doi copii s-au ratacit pe un drum forestier din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE – Salvamont Maramures: “Turistii au fost gasiti, sunt in conditii fizice bune atat adultii, cat si cei doi minori, iar acum sunt evacuati din zona de salvatori. Masina a ramas in acelasi loc, impotmolita urmand ca ei sa se descurce si sa o recupereze probabil cu o firma specializata. Actiune incheiata cu succes!

Felicitari colegilor de la formatia Salvamont Viseu ca ehipa de prim raspuns si multumiri tuturor celor implicati (jandarmi si politie )pentru rezolvarea cu succes a interventiei”.

Luni, 22 iulie, in jurul orei 20.30, Salvamont Maramures a anuntat ca doi turisti polonezi si doi copii s-au ratacit pe un drum forestier din judet.

Acestia sunt cautati in momentul de fata de catre o echipa de salvamontisti.

“Turisti polonezi, doi adulti cu doi copii cu o masina preparat pentru off road s-au ratacit pe drumul forestier dintre Bogdan Voda si Bocicoel.

Apelul a venit prin 112 turistii intrand in panica dupa ce s-au impotmolit in noroi si dupa ce au realizat ca in mod normal un drum pe care puteau sa il parcurga in max 30 min le-a luat in jur de 3 ore, iar acum nu mai stiu unde se afla exact.

In acest moment echipa Salvamont de prim raspuns de la formatia Viseu a plecat spre turistii rataciti”, se arata intr-o postare a Salvamont Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2