Doi ucrainieni prinsi cu tigari de contrabanda in Maramures

ucrainieni contrabandaVineri, 18 septembrie , la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, s-a desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 4.30, un echipaj al politiei de frontiera a observat in apropierea frontierei de stat trei persoane care se deplasau catre interiorul tarii si nu isi justificau prezenta in zona.

“Politistii de frontiera au procedat la somarea prin voce a barbatilor, dar acestia nu s-au supus somatiei, incercand sa fuga. In urma actiunii au fost retinuti doi barbati, identificati ulterior ca fiind cetatenii ucraineni, Nazari T., ade 26 ani si Silvan B. de 33 ani, cea de a treia persoana retragându-se pe teritoriul statului vecin.

Imediat au fost informate autoritatile de frontiera ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor masuri de supraveghere si cercetare a zonei.

La fata locului au fost descoperite trei colete care contineau tigari. Acestea, impreuna cu barbatii retinuti, au fost duse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 3.300 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, de diferite marci, in valoare de  33.000 lei.

Politistii de frontiera ii cerceteaza pe cetatenii ucraineni pentru savârsirea infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1