Dolha, catre ministrul Educatiei: Chereches, abuz in serviciu sau nu?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

mircea dolha si catalin cherechesDeputatul liberal Mircea Dolha a facut o interpelare la ministrul Educatiei in cazul scandalului de la Colegiul National „Gheorghe Sincai” din Baia Mare, petrecut saptamana trecuta.

In interpelare, Dolha il intreaba pe ministrul Adrian Curaj daca va demara o ancheta si daca primarul Catalin Chereches a facut abuz in serviciu sau nu.

Deputatul liberal mai spune, printre altele, ca primarul baimarean si-a depasit mandatul, suspendand abuziv orele.

VEZI AICI INTERPELAREA

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. ....

    am vazut textul. Formulare incoerenta, topica gresita, exprimare rudimentara si mesaj total inadecvat. Stim ca dl deputat nu le are cu gramatica si literatura dar ce consilieri de doi bani are, daca nu sunt in stare sa formuleze un text pe o pagina? Mie mi-ar fi jena dl Dolha!

    Reply
  2. dilau

    mai dolha, o iei si tu pe aratura dupa plm. cred ca o faci in amintirea vremurilor bune din usl cind – la propunerea ta – faceati mincare, curat, plimbat cainii…….. pe rind, cica pentru a face economie.:)))). plm m-a convins dar sa te intreb si pe tine – care ar fi prima masura pe care ar trebui sa o ia min.inv.? -. sper ca nu-mi spui ca ar trebui sa-l demita pe kake?.:))). auzi, daca prietenul adrian are cojones, s-ar putea sa se intoarca roata adica sa te vedem pe tine si plm cerind in parlament deminsia lui curaj. cum de ce?. pentru ca l-a demis pe directorul de la sincai care a probat si organizat intilnirea .

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole