Dolha: Cred ca familia Bodnariu isi va recupera copiii

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolha ex-actionar tele plusVicepresedintele Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii din Camera Deputatilor, Mircea Dolha, membru al delegatiei parlamentare care a efectuat o vizita in Norvegia, a declarat ca situatia este ingrijoratoare pentru multe familii cu copii din Norvegia, dar crede ca familia Bodnariu, care se afla in atentia serviciului de protectie a copilului din aceasta tara, isi va recupera copiii, transmite AGERPRES.

“Situatia este ingrijoratoare in Norvegia nu numai pentru familiile de romani, ci si pentru alte familii care isi iau copiii minori si fug din Norvegia. Pe noi ne intereseaza familiile de romani. Din discutiile pe care le-am avut cu mai multe autoritati (…) avem semnale clare, nu vrem sa exageram cu nimic, nu vrem sa dam iluzii, promisiunea ca vor trimite un ordin intern pentru toate autoritatile locale sa fie foarte atente, pentru ca nu numai romanii au dat semnale.

Delegatia romaneasca a fost cea care a impresionat aceste autoritati pentru ca pana acum nicio tara nu a trimis parlamentari in numar mare care sa se intereseze si sa cunoasca, cu adevarat, legislatia. Eu cred ca familia Bodnariu isi va recupera copiii si ca dreptatea va fi de partea lor”, a afirmat Dolha, sambata, intr-o conferinta de presa.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Attila

    Gargara! Dolha a facut drumul degeaba daca nu spune tot ce a aflaf de la familia bodnariu. Ei au toate actele intocmite de protectia copilului, dar nu le dezvaluie pt ca le sunt defavorabile. E tare faza cu familiile care isi iau copiii si fug din Norvegia! Probabil se stiu cu musca pe caciula. Comunicatul lui dolha e in pur stil politicianist, cand spune “cred ca isi vor recupera copiii” spune de fapt ca probele sunt in defavoarea lor. Asa cum spun politicienii “cred ca vom castiga alegerile, adevarul si dreptarea sunt de partea noastra”. Si vorba lui Jebeleanu: “Si nu au invins”.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *