Doliu la IPJ Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

lumanariZiua de 5 septembrie va ramane o zi trista in memoria politistilor maramureseni intrucat azi a incetat din viata unul dintre cei mai buni politisti judiciaristi, agent sef principal Vigh Elemer Cristian. 

„De 15 ani investiga cazuri de moarte suspecta, cadavru cu identitate necunoscuta, sinucidere, omor etc. Cu toate acestea, Ea nu s-a sfiit sa-l ia prin surprindere, pe nepregatite, fara vreun avertisment si mult prea devreme, aducand multa suferinta in inimile celor care l-au cunoscut.

In urma acestui OM ales ramane familia, cei pentru a caror grija s-a framantat mereu, iubindu-i nespus si carora le-a transmis libertatea spiritului, bucuria de a trai, valorile in care credea si numele sau; raman si prietenii indurerati care vor pretui amintirile dragi si vor incerca mereu peste timp sa il poarte alaturi; totodata, raman sa vorbeasca pentru politistul Cristian Vigh, implinirile si realizarile sale, locul pe care merituos il ocupa in istoria I.P.J. Maramures si a Politiei Romane.

Colegul nostru, in varsta de 52 de ani, confruntat cu probleme de sanatate, a suferit recent o interventie chirurgicala si, in ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, a incetat azi din viata”, se arata intr-un comunicat al  I.P.J. Maramures.

 

ZiarMM

vigh elemer

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole