Doliu la ISU Maramures dupa moartea unui pompier

home camp2
home camp2
home camp2

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Gheorghe Pop de Basesti” al judetului Maramures anunta incetarea din viata, in ziua de 24 iunie, a celui care a fost locotenent-colonel ZIGLER ALEXANDRU–MARCEL, ofiter specialist I la compartimentul Avizare–Autorizare al Inspectiei de Prevenire.

Locotenent–colonel ZIGLER ALEXANDRU–MARCEL s-a nascut in data de 28.10.1971 in municipiul Baia Mare, judetul Maramures, a absolvit Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie “A.I.Cuza” Bucuresti in anul 1995, fiind incadrat ulterior la ISU.

“Locotenent–colonel ZIGLER ALEXANDRU–MARCEL si-a desfasurat activitatea, timp de aproape 20 de ani, in functiile de comandant de subunitate la Sectia de Pompieri Viseu de Sus si Detasamentul de Pompieri “Capitan Marchis Adrian” Baia Mare, apoi ca ofiter specialist I- Resurse Umane.

Ultima sa functie a fost cea de ofiter specialist I, in cadrul compartimentului Avizare–Autorizare.

Pioasa recunostinta si vesnica aducere aminte din partea tuturor celor care l-au cunoscut!”, se arata intr-un comunicat al ISU Maramures.

Inmormantarea cu onoruri militare va avea loc in data de 26 iunie, ora 13, la capela bisericii “Adormirea Maicii Domnului”, strada Vasile Lucaciu nr.59, Baia Mare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *