Domeniul „Neverland” al lui Michael Jackson a fost vândut pentru 22 de milioane de dolari

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ranchul „Neverland”, al starului pop Michael Jackson, a fost vândut unui investitor miliardar cu 22 de milioane de dolari, un sfert din prețul inițial cerut.

Ron Burkle, fost prieten al lui Michael Jackson, a cumpărat recent moșia din Los Olivos, California, a spus purtătorul de cuvânt al acestuia. El a plătit 22 de milioane de dolari pentru Neverland, a informat Wall Street Journal, citând înregistrări publice și trei surse familiare cu afacerea, transmite digi24.

Complexul de 1.100 de hectare a fost scos la vânzare pentru prima dată în 2015, pentru 100 de milioane de dolari.

Neverland, aflat la nord de orașul Santa Barbara, a fost listat cel mai recent anul trecut la prețul de 31 de milioane de dolari.

Jackson a plătit inițial aproximativ 19,5 milioane de dolari pentru Neverland, pe care l-a numit după o insulă fictivă în care copiii nu cresc niciodată din romanul Peter Pan a lui JM Barrie.

Cântărețul a cumpărat Neverland în 1987 și l-a transformat într-un complex de divertisment.

În anii 1990 și 2000, Neverland a devenit centrul diverselor investigații privind acuzațiile de agresiune sexuală a copiilor aduse lui Jackson.

În iunie 2009, artistul pop a murit într-o altă casă din Los Angeles după ce a suferit un stop cardiac indus de o supradoză de droguri.

Neverland a fost transformat în Sycamore Valley Ranch și a suferit o reamenajare extinsă de la moartea lui Jackson.

Ron Burkle, în vârstă de 68 de ani, este cofondator și partener administrativ al Yucaipa Companies, LLC, o firmă de investiții private. Averea sa netă a fost estimată la 1,4 miliarde de dolari, potrivit unui profil al revistei de afaceri americane Forbes.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *