Domnu’ Cherecheș, ochii copiilor cer să vadă tabletele. Acum, până nu se închide iar școala

Reclame home 1
Reclame home 1

„Toate clasele dotate cu table inteligente, videoproiectoare și tablete pentru 20.000 elevi și liceeni din Baia Mare.” – Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare 28 august 2020.

Dacă nu l-am cunoaște mai bine pe actualul primar s-ar putea să cădem în capcana cuvintelor frumos alese. Din păcate, la fel ca de alte multe ori, nici acum nu se vede luminița de la capătul tunelului în administrația băimăreană.

La două săptămâni de la declarația din 28 august, edilul băimărean a reconfirmat necesitatea dotării unităților de învățământ și a elevilor cu echipamentele necesare pentru școala online. Se întâmpla în campania electorală, pe stadionul de fotbal al orașului, la o întâlnire cu directorii tuturor grădinițelor, școlilor și liceelor din Baia Mare.

Evident că nici de atunci nu s-a întâmplat nimic! Rata de infectare este în continuă creștere și în municipiul Baia Mare, cu o probabilitate destul de mare de carantină și școală online. Mii de copii vor sta acasă și nu vor avea echipamentele necesare pentru orele online.

În cele două luni scurse de la această promisiune pompoasă, Primăria Baia Mare avea timpul și bugetul necesar pentru achiziția tabletelor și distribuirea lor. Părinții și directorii unităților de învățământ așteaptă pași concreți din partea celor aleși să administreze orașul Baia Mare. Acum mai mult ca oricând. Sau mai așteptăm până la următoarele alegeri pentru primărie?

Cotos Robert

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Ioana BM

    Păi… bursele de merit când le primim, nenea reporter? Tot el trebuie să ni le dea. Eu am avut 10 integral în clasa a cincea, sunt a șasea acum și nu am primit încă bursa!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2