Donald Trump afirma ca a fost nevoit sa infrunte China, chiar daca acest lucru a afectat economia americana

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele american Donald Trump a afirmat, marti, ca a fost nevoit sa infrunte China cu privire la comert chiar daca acest lucru a afectat pe termen scurt economia americana, intrucat Beijingul pacaleste SUA de mai multe decenii, transmite Reuters, titrat de Agerpres.

Comentariile lui Donald Trump au fost facute cu cateva ore inainte ca administratia de la Washington sa anunte aprobarea unui contract in valoare de 8 miliarde de dolari ce prevede vanzarea de avioane militare americane F-16 catre Taiwan, decizie care cu siguranta va provoca iritarea Chinei si va reduce perspectivele incheierii unui acord comercial intre Washington si Beijing in viitorul apropiat.

”Cineva trebuie sa infrunte China. Acesta este un lucru care trebuia sa fie facut. Singura diferenta este ca eu il fac”, le-a declarat Donald Trump jurnalistilor in timpul vizitei la Casa Alba a presedintelui roman Klaus Iohannis, raspunzand unei intrebari referitoare la tarifele pe scara larga impuse de SUA importurilor provenite din China.

”China jefuieste aceasta tara (SUA, n.red.) de 25 de ani, chiar de mai mult timp, si a venit momentul sa vedem daca este bine sau este rau pentru tara noastra pe termen scurt. Pe termen lung, este obligatoriu ca cineva sa faca asta”, a spus liderul de la Casa Alba.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *