Donald Trump afirma ca are un buton nuclear „mai mare” decat cel al lui Kim Jong-Un

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele american Donald Trump l-a ironizat marti pe omologul sau nord-coreean, afirmand ca are un buton nuclear „mai mare si mai puternic” decat Kim Jong-Un, relateaza France Presse, informeaza AGERPRES.

„Liderul nord-coreean Kim Jong-Un tocmai a afirmat ca ‘butonul nuclear este pe biroul sau in permanenta’, informati-l ca eu am de asemenea un buton nuclear si acesta este mult mai mare si mai puternic decat al lui. Si el functioneaza”, a scris pe Twitter presedintele american.

Kim Jong-Un se servise de discursul adresat natiunii de Anul Nou pentru a repeta ca tara sa este un stat nuclear deplin, avertizand ca el are in permanenta la indemana „butonul atomic„.

Conducatorul nord-coreean a facut in paralel o deschidere in directia Coreei de Sud, explicand ca Phenianul ar putea participa la Jocurile Olimpice de Iarna in aceasta tara.

Washingtonul a respins marti perspectiva negocierilor intre Coreea de Nord si Coreea de Sud, ca fiind o simpla „carpeala”, avertizand ca SUA nu vor accepta niciodata o Coree de Nord dotata cu arma nucleara.

SUA nu „vor lua in serios nicio intrevedere daca ea nu se refera la interzicerea tuturor armelor nucleare in Coreea de Nord”, indicase ambasadoarea americana la ONU, Nikki Haley, inaintea ultimelor mesaje pe Twitter ale lui Donald Trump.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2