Donald Trump a aparut neanuntat la o nunta organizata in New Jersey (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Donald Trump, imprevizibil ca intotdeauna, a aparut neanuntat la o nunta privata organizata sambata seara in clubul sau de golf din New Jersey, spre surprinderea mirilor si a invitatilor acestora, informeaza bfmtv.com, transmite AGERPRES.

Dupa ce a fost ales presedinte al Statelor Unite, Donald Trump si-a facut un obicei din a parasi Washingtonul pe durata weekendurilor. In ultimele luni, presedintele american si-a inmultit deplasarile spre resedinta sa din Mar-a-Lago, Florida, si spre clubul de golf pe care il detine in Bedminster Township, in New Jersey.

Donald Trump a decis sa isi petreaca weekendul trecut in acel club privat din New Jersey, cu scopul de a participa si la o gala de caritate, ce a fost organizata duminica de un deputat republican. Insa presedintele nu s-a putut abtine sa faca o surpriza invitatilor clubului sau. In timp ce o nunta privata se derula in incinta clubului, sambata seara, Donald Trump a dorit sa faca o vizita tinerilor casatoriti, intr-o maniera neasteptata.

In jurul orei locale 22.30, presedintele american a aparut in sala in care era organizata petrecerea, spre marea mirare a mirilor si a invitatilor lor, care nu erau la curent cu prezenta lui Donald Trump in Bedminster. Potrivit mai multor surse care au fost prezente la ceremonie, agentii din serviciul de protectie a presedintelui au intrat in sala cu doar cateva minute inainte de sosirea lui Trump, pentru a securiza perimetrul si pentru a se asigura ca invitatii nu il vor incercui pe liderul de la Casa Alba.

Dupa ce a patruns in sala, Donald Trump a dorit sa afle numele mirilor — Kristen Piatkowski si Tucker Gladhill — si a acceptat sa apara in cateva fotografii. Presedintele a acordat apoi autografe pe mai multe sepci pe care era inscriptionat sloganul lui de campanie, „Make America Great Again”. Potrivit CNN, unii dintre invitati l-au aplaudat pe Donald Trump si au inceput sa scandeze „U.S.A.!”.

Serviciul de presa de la Casa Alba nu a fost informat in legatura cu aceasta vizita surpriza, despre care a aflat abia dupa ce o serie de fotografii au fost publicate pe retelele de socializare.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole