Donald Trump atentioneaza impotriva unei noi caravane a migrantilor: “O drona nu o poate opri, ci doar un zid”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele american Donald Trump a atentionat marti impotriva unei “noi caravane” a migrantilor, formata in Honduras si care se indreapta spre SUA, un nou semn, potrivit presedintelui, ca este absolut necesara construirea unui zid la frontiera cu Mexicul, informeaza AFP, transmite AGERPRES.

“O noua caravana mare se indreapta spre frontiera de sud (a SUA) dinspre Honduras. Spuneti-le lui Nancy (Pelosi) si Chuck (Schumer, liderii democrati in Congres) ca o drona care zboara in jurul lor nu-i va opri”, a notat presedintele american pe contul sau de Twitter.

“Doar un zid ii va opri. Doar un zid, sau o bariera din otel, ii va permite tarii noastre sa fie in siguranta!”, a adaugat Donald Trump, cerand sa se puna capat “shutdown”-ului care paralizeaza administratia federala americana de peste trei saptamani.

Deja de saptamana trecuta, liderul de la Casa Alba a afirmat ca se asteapta la o coloana de migranti “gigantica”, “mai mare decat orice s-a vazut”.

Luni, zeci de candidati la plecarea spre SUA s-au adunat in orasul San Pedro Sula, Honduras, in vederea formarii, marti, a unei “caravane” cu destinatia Statele Unite.

La Washington, discutiile asupra bugetului intre presedintele republican, care cere 5,7 miliarde de dolari pentru a construi un zid la frontiera cu Mexicul, si adversarii democrati, care se opun in mod ferm proiectului, sunt in impas si “shutdown”-ul se prelungeste.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2