Donald Trump critică din nou medicii, specialiștii și măsurile de distanțare în contextul pandemiei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Președintele Donald Trump își petrece ultimele zile ale campaniei sale criticând oficialii publici și profesioniștii din domeniul medical. Statele Unite ale Americii se confruntă cu o creștere accelerată a cazurilor noi. Ieri au înregistrat peste 91 de mii de cazuri de coronavirus într-o singură zi, acesta fiind un nou record. Peste o mie de persoane au murit în 24 de ore conform biziday.ro.

Donald Trump promite revigorare economică și un vaccin pentru combaterea pandemiei. În acest context, în discursul său, președintele a afirmat că „medicii câștigă mai mulți bani atunci când pacienții lor mor din cauza bolii”, criticând din nou specialiștii medicali, cum ar fi dr. Anthony Fauci, cel mai mare expert în boli infecțioase din țară.

Președintele a criticat liderii democrați din Minnesota pentru aplicarea regulilor de distanțare socială, organizând un miting cu 250 de persoane. „Este un lucru mic, dar un lucru oribil”, a spus el. Trump le-a mai spus alegătorilor că Joe Biden va interzice americanilor să sărbătorească Ziua Recunoștinței și sărbătorile de Crăciun sau alte evenimente speciale dacă va câștiga alegerile.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *