Donald Trump: Germanii se ridica impotriva conducerii lor in problema migratiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele american, Donald Trump, a luat pozitie, luni, fata de criza politica din Germania, afirmand ca poporul german se ridica impotriva cancelarului federal Angela Merkel in problema migratiei, informeaza dpa si AFP, transmite AGERPRES.

„Oamenii din Germania se intorc impotriva conducerii lor, in timp ce migratia zdruncina coalitia deja fragila de la Berlin. Criminalitatea din Germania este ridicata. Mare greseala s-a facut in intreaga Europa permitand intrarea a milioane de persoane care i-au schimbat atat de puternic si de violent cultura!”, a scris Donald Trump pe contul sau de Twitter.

„Nu vrem ca ceea ce se intampla cu imigratia in Europa sa se intample si la noi!”, a adaugat Trump pe Twitter.

Uniunea Crestin-Sociala (CSU) germana, partidul bavarez partener al Uniunii Crestin-Democrate (CDU) a cancelarului german Angela Merkel, i-a cerut luni acesteia din urma sa negocieze in doua saptamani o solutie europeana pentru problema migratiei, in lipsa careia liderul CSU si totodata ministrul de interne Horst Seehofer urmand sa dispuna inchiderea frontierelor Germaniei pentru migranti.

Dupa acest anunt, Angela Merkel a organizat o conferinta de presa la care a apreciat drept rezonabil acest termen de doua saptamani, intrucat el corespunde Consiliului European din 28-29 iunie, insistand ca astfel are un mandat puternic de negociere cu liderii europeni la acest capitol.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2