Donald Trump, huiduit in timpul unui din World Series

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Donald Trump a fost huiduit de spectatori in timp ce asista, alaturi de sotia sa Melania, la cel de-al cincilea meci din World Series, marea finala a Ligii profesioniste nord-americane de baseball (MLB), duminica la Washington, informeaza AFP, titreaza Agerpres.

Spectatorii au inceput sa huiduie in momentul in care imaginea liderului de la Casa Alba a fost afisata pe un ecran urias.

Ecranul a aratat apoi soldati care stateau in tribune, iar huiduielile s-au oprit, insa spectatorii au scandat sloganul „Lock him up!” („Inchideti-l!’) la adresa presedintelui.

„Lock her up!” („Inchideti-o!”) este un slogan clasic al publicului la mitingurile lui Donald Trump, adresat lui Hillary Clinton, rivala sa democrata in alegerile prezidentiale din 2016. Opozantii lui Donald Trump au intors acum sloganul impotriva acestuia.

Donald Trump face obiectul unei anchete parlamentare care vizeaza destituirea sa. Parlamentarii democrati incearca sa demonstreze ca Trump a facut presiuni asupra Kievului pentru a obtine informatii compromitatoare despre fostul vicepresedinte american Joe Biden, plasat pana acum intr-o pozitie foarte buna pentru a-l infrunta la viitoarele alegeri pentru postul de presedinte al SUA, programate in noiembrie 2020. Donald Trump a negat toate acuzatiile care i se aduc.

Foto: deadline.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2