Donald Trump il invita pe Vladimir Putin la Washington

PNL

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a cerut consilierului sau pentru securitate nationala, John Bolton, sa il invite la Washington pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat joi purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Sarah Sanders, intr-un mesaj in reteaua Twitter, preluat de Reuters, informeaza AGERPRES.

“Presedintele Trump i-a cerut lui @Ambjohnbolton sa il invite pe presedintele Putin la Washington, la toamna, iar aceste discutii au deja loc”, a scris Sanders.

Trump afirmase, cu cateva ore mai devreme, ca asteapta cu nerabdare a doua intalnire cu Putin. Despre prima, care a avut loc luni, la Helsinki, presedintele american a afirmat ca “a fost un mare succes, mai putin pentru adevaratul dusman al poporului, Media de Fake News (stiri false – n. red.)”. Tot prin intermediul Twitter, presedintele american a afirmat ca el si omologul sau rus ar urma sa puna in aplicare “o parte din numeroasele lucruri pe care le-am discutat, intre care oprirea terorismului, securitate pentru Israel, proliferarea nucleara, atacurile informatice, comertul, Ucraina, pacea din Orientul Mijlociu, Coreea de Nord si altele”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1