Donald Trump, invitat sa efectueze o vizita in Polonia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele american Donald Trump a fost invitat sa efectueze o vizita in Polonia in luna iulie, a declarat consilierul pe politica externa al presedintelui polonez Andrzej Duda, Krzysztof Szczerski, care se afla in vizita in SUA, unde s-a intalnit cu generalul Michael Flynn, consilier al liderului de la Casa Alba, relateaza vineri thenews.pl, informeaza AGERPRES.

Szczerski i-a transmis o invitatie presedintelui Donald Trump de a efectua o vizita in Polonia din partea sefului statului polonez Andrzej Duda si a presedintei croate Kolinda Grabar-Kitarović.

„Invitatia a fost acceptata, iar acum asteptam raspunsul presedintelui Trump privind calendarul sau”, a declarat Szczerski.

Potrivit acestuia, generalul Michael Flynn i-a spus ca „prezenta trupelor americane in Polonia va fi un element stabil al relatiilor polonezo-americane” si ca „NATO este fundatia arhitecturii de securitate pentru SUA”.

„Nu exista planuri de revizuire a deciziilor de la Summitului NATO din Varsovia, prezenta SUA (in Polonia) va fi dezvoltata si mai mult, deoarece, in curand, vor veni noi unitati ale NATO, iar acest lucru se va desfasura conform planului”, a spus Szczerski.

Una dintre deciziile Summitului NATO de la Varsovia a fost de a intari flancul estic al NATO printr-o prezenta militara a Aliantei Nord-Atlantice.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole