Donald Trump se teme că FBI-ul s-ar putea să-i fi ”plasat” probe în timpul percheziţiei de la Mar-a-Lago

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul preşedinte american Donald Trump şi-a manifestat miercuri pe reţeaua sa de socializarea temerea că FBI-ul s-ar putea să fi ”plasat” probe împotriva lui în timpul percheziţiei desfăşurate luni la reşedinţa de la Mar-a-Lago şi s-a arătat indignat că agenţii nu au permis nimănui să vadă ce făceau acolo, informează AGERPRES.

”FBI-ul şi alţi agenţi ai guvernului federal nu au lăsat pe nimeni, nici măcar pe avocaţi, să se apropie de zonele care au fost scotocite şi examinate în timpul percheziţiei de la Mar-a-Lago”, s-a plâns fostul preşedinte republican pe reţeaua de socializare Truth Social, potrivit AFP.

”Le-au cerut tuturor să părăsească locul, doreau să rămână singuri, fără vreun martor care să vadă ce făceau, luau sau, ceea ce sper să nu fi fost, plasau”, a adăugat Trump.

”De ce au insistat atât de mult ca nimeni să nu-i observe şi au dat pe toată lumea afară ?”, a întrebat el bănuitor, denunţând o ”persecuţie politică” împotriva sa.

Poliţia federală americană a efectuat luni seară o percheziţie spectaculoasă la reşedinţa lui Trump din Florida, provocând un val de indignare în rândul politicienilor conservatori.

Niciodată un fost preşedinte al SUA nu a fost anchetat într-un asemenea mod, iar la două zile după acea percheziţie Departamentul Justiţiei şi FBI păstrează încă o tăcere totală pe acest subiect.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2