Donald Trump spera ca liderul nord-coreean Kim Jong Un sa nu-si incalce promisiunea privind denuclearizarea

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele american Donald Trump a declarat ca nu se asteapta ca liderul nord-coreean Kim Jong Un sa-si incalce promisiunea privind denuclearizarea, dar a recunoscut ca acest lucru se poate intampla, transmite luni Reuters, titrat de Agerpres.

Saptamana trecuta, Kim Jong Un a afirmat ca nu mai exista motive pentru Phenian de a fi obligat juridic de un moratoriu autodeclarat privind rachetele balistice intercontinentale si testele nucleare si ca in viitorul apropiat va fi introdusa ”noua arma strategica”.

”Nu cred ca si-ar incalca cuvantul dat mie, dar poate ca va face acest lucru”, a spus Trump la bordul Air Force One, dupa o minivacanta de doua zile in Florida.

Liderul de la Casa Alba, care in 2018 a devenit primul presedinte in functie al SUA care se intalneste cu un lider nord-coreean, a subliniat ca Kim Jong Un a semnat un contract privind denuclearizarea si ca acesta este un ”om de cuvant”.

In luna decembrie, Phenianul a avertizat SUA in legatura cu un posibil ”cadou de Craciun” dupa ce Kim daduse termen Washingtonului pana la finalul anului pentru a prezenta noi concesii in discutiile privind arsenalul nuclear nord-coreean.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *