septembrie 19, 2021

Donald Trump: SUA, foarte bine pregatite pentru orice optiune fata de Coreea de Nord

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Statele Unite ale Americii sunt foarte bine pregatite pentru orice eventualitate fata de Coreea de Nord, a declarat presedintele american Donald Trump duminica, relateaza AFP, informeaza AGERPRES.

“Suntem atat de bine pregatiti cum nici nu ati crede. Veti fi surprinsi sa vedeti cat de bine suntem complet pregatiti in cazul in care ar fi necesar”, a asigurat presedintele Trump intr-un interviu acordat canalului Fox News.

Parand sa evoce optiunea militara impotriva regimului de la Phenian, el a adaugat: “Nu ar fi bine sa nu o facem? Raspunsul este da. Se va intampla oare asta? Cine stie?”

In fata accelerarii dezvoltarii programelor balistic si nuclear nord-coreene in ultimele luni, presedintele american a raspuns printr-o escalada verbala, amenintand in special la jumatatea lunii septembrie sa “distruga total” Coreea de Nord.

In mai multe randuri, el a afirmat ca SUA sunt pregatite sa loveasca militar Coreea de Nord in cazul in care aceasta ar fi necesar.

Fostul presedinte al SUA Jimmy Carter s-a declarat dispus sa se intoarca la Phenian ca emisar al lui Donald Trump, intr-un interviu acordat duminica publicatiei New York Times, in pofida personalitatii “imprevizibile” a liderului nord-coreean Kim Jong-Un.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2