Donald Trump va vizita Marea Britanie la anul

Reclame home 1
Reclame home 1

O vizita de stat in Marea Britanie a presedintelui american Donald Trump va avea loc la anul, a informat marti Sky News, care citeaza surse importante guvernamentale, transmite Reuters, relateaza AGERPRES.

Era de asteptat ca vizita de stat a lui Trump sa aiba loc in acest an, dupa ce sefa executivului britanic, Theresa May, l-a invitat pe liderul de la Casa Alba in Marea Britanie cu prilejul primei lor intalniri, care a avut loc in ianuarie la Washington. Insa oficialitati guvernamentale au mentionat in mod repetat ca nu a fost stabilita nicio data pentru efectuarea respectivei vizite.

In ciuda asigurarilor oferite, printre altii, de seful diplomatiei britanice, Boris Johnson, ca vizita va avea loc, au existat si numeroase personalitati care s-au opus sosirii lui Trump in Marea Britanie. Unul dintre cei mai vocali critici a fost primarul Londrei, Sadiq Khan, care a cerut anularea vizitei de stat in regat a liderului american.

Totodata, perspectiva unei vizite de stat, cu fast deosebit, a lui Donald Trump i-a iritat pe numerosi britanici. O petitie online a strans la inceputul lunii iunie aproape 1,8 milioane de semnaturi de persoane care cereau ca deplasarea sa fie adusa la rangul unei vizite simple, pentru a evita punerea intr-o situatie jenanta a Reginei in timpul unei intrevederi protocolare cu presedintele american.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole