Donatiile maramuresenilor pentru persoanele sinistrate vor fi distribuite in judetul Neamt

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Campania umanitara de colectare a produselor alimentare de baza pentru persoanele afectate de inundatii, derulata la nivelul judetului nostru s-a incheiat, a precizat prefectul Vasile Moldovan.

La centrul de colectare a donatiilor de la fostele tabere scolare cetatenii au donat peste 600 de litri de apa (plata si minerala), 300 kg de faina alba, 300 kg de zahar, 270 litri de ulei, 100 kg de orez, 100 kg de faina de malai, 400 de conserve din carne si preparate din carne, dar si 80 de pachete de paste fainoase. De asemenea, s-au efectuat si donatii in bani, care vor fi cheltuiti pentru cumpatarea de produse alimentare de baza.

”Maramuresenii au sprijinit demersul nostru si au inteles sa isi ajute semenii aflati in suferinta, care au pierdut agoniseala de-o viata, datorita fenomenelor hidrometeorologice si revarsarii apelor. Le multumim pentru solidaritatea de care au dat dovada si pentru donatiile facute din suflet”, a spus prefectul de Maramures.

“Aducem multumiri si partenerilor care s-au implicat in campania umanitara: structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, Directiei Judeteana pentru Tineret si Sport, Federatiei Organizatiilor Neguvernametale de Tineret Maramures, institutiilor administratiei publice judetene si locale, persoanelor voluntare, dar si reprezentantilor mass-media si jurnalistilor maramureseni din presa centrala care au promovat demersul de a ne ajuta semenii afectati de inundatii”, mai spun reprezentantii Prefecturii.

Ajutoarele umanitare vor fi transportate, in perioada urmatoare, in judetul Neamt si vor fi distribuite de autoritati persoanelor sinistrate de inundatii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2