Doneaza 250 de lei si angajeaza-ma!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

E un articol mai lung, s-ar putea sa-ti fie leniuca. Eh. Stiu cum e…

Fa totusi un efort…

Mi-a scris un prieten fix inainte de anul nou. Stii, perioada aia in care suntem mai buni…

Sa-mi spuna de un om  care avea nevoie de un pic de ajutor. O sa fiu sincer si o sa-ti recunosc ca la inceput ma gandeam sa refuz. Nu ma pricep sa strang bani. Mi-e rusine sa cer. Pur si simplu mi-e rusine. Ma gandesc ca fiecare om munceste din greu pentru banutii lui si ca e un pic nepotrivit sa-i convingi sa-i dea altcuiva.

Plus ca am mai avut niste experiente ciudate in trecut. Nu intru in detalii, dar am ajutat niste cetateni care nu aveau nevoie de ajutor. Nfine. Nu conteaza.

Adica voiam sa nu.

Nu ma intelege gresit, particip, dau bani, fac chestii, dar nu ma implic personal. Si nici nu pun poze pe facebook :)). Sau cel putin… nu, pana acum…

Bun.

E vorba despre Veciunca Stefan, din Poienile de Sub Munte, nascut in 1972. 45 de ani. 3 copii. O fata la facultate, una la liceu si una la scoala. In clasa a 4-a. Jandarm in Viseu de Sus. Sotia casnica.

Are o tumora maligna osoasa. A mai suferit 2 operatii in Romania. Acum pentru ca e nevoie de o a 3-a operatie, medicii din Romania l-au indrumat sa mearga in strainatate. Daca operatia aceasta nu reuseste, isi va pierde piciorul.

Stefan a strans deja o mare parte din bani. In 8 Ianuarie pleaca in Italia.

Si mai are nevoie de vreo 2000 de euro.

Pentru tratamentul post operator.

Nu e o suma atat de mare. Si pentru ca oamenii s-au imprumutat in toate directiile nu e nici o presiune foarte mare legata de timp.

M-am hotarat sa ajut. Dar, ca sa scap de problema mea, cu jena de a cere bani, am inventat smecheria asta.

Tu firma, dai 250 de lei, eu vin si muncesc o zi la tine. Fac orice. Vand, curat, spal, impart pliante, car chestii. Orice. Nu pierzi nimic. Vede toata lumea ce suflet mare ai si io prestez magnific ca sa merit banii.

Plus ca mai si afla lumea. Adica, nu e ca si cum nu s-ar afla :)))

Nu-i fain?

Asa ca de acum, in fiecare sambata in care o sa am unde, o sa prestez ca sa-l ajut pe Stefan sa stranga 2000 de euro.

Simplu.

Si deja am niste discutii. :))

Sambata 13 Ianuarie 2018 (zi norocoasa) muncesc toata ziua in La Tour care eu un restaurant al unui alt viseuan de renume international, Sorin. Si care s-a oferit primul sa faca aceasta miscare tinereasca. Si curajoasa daca ma intrebati pe mine.

Repet, ca poate esti procupat cu alte chestii. Sambata viitoare (in 13 ianuarie) veniti sa va servesc, debarasez mesele, spal vasele din care o sa mancati in La tour din Piata Cetatii.

Si pentru ca s-au exprimat niste cetateni ca ar dori sa doneze niste bani (pentru ca sunt inimosi si pentru ca li-s drag eu…) aici aveti contul.

RO16 RNCB 0606 1487 8917 0001

deschis la BCR Baia Mare pe numele fetei – Maria Veciunca

Nici o presiune aici :)))

Va multumesc pentru sustinere.

O sa public aici un calendar cu locurile (daca o sa mai fie :))) si sumele pe care le-am strans deja.

.

Daca vrei sa ajuti (nu cerem neaparat bani) arata-i sefului tau acest articol. Asta chiar ne-ar ajuta.

Daca vrei sa donezi si nu vrei nimic in schimb, iti multumesc din suflet. Dar te rog, daca o faci, trimite-mi pe  Gaben1973@yahoo.com un mail sau pe mess facebook o copie dupa ordinul de plata. Unu. Ca sa pot sa-ti multumesc. Si doi, ca sa putem tine o evidenta a banilor care se strang. E mai simplu asa.

Avem si un regulament:

  1. daca ai o firma si vrei sa ma angajezi (nu stiu de ce n-ai vrea, da mno…) e bine sa graim nitel inainte, sa nu fiu deja ”angajat in alta parte”. Si o sa ne intalnim cu urmatoarea situatie. Tu dai banu, io nu pot veni, ca-s arvunit in alta parte, nu pot nici sa-ti dau banii inapoi ca sunt in contul Mariei, asa ca o sa ne sfadim. Si eu nu vreau. Deci un mail la gaben1973@yahoo.com sau pe mess – facebook ca sa graim.
  2. Exista si posibilitatea sa te refuz. sunt oameni si chestii cu care nu vreau sa ma asociez (de exemplu quick Mobile) nu-s fitos, dar nici nu vreau sa imi incalc principiile de o viata. Stiu ca par, dar nu-s chiar crestinul care intoarce si celalalt obraz.
  3. O sa fac tot posibilul sa-ti recuperezi banii platiti. Dar nu pot garanta asta, pot sa iti garantez ca voi munci cat de bine pot si voi face absolut tot ce imi sta in putere ca sa fii multumit.
  4. Suma de 250 de lei e doar un minim, acceptam si sume mai mari. Si mai sper ca cererea sa depaseasca oferta, ca sa reusim sa strangem bani mai multi.
  5. O sa onorez angajamentele dupa ce avem confirmarea platii. E mai simplu asa. Si o sa folosim data si ora platii ca sa stabilim ordinea in care o sa ma ”angajez”. Va mai rog sa imi trimiteti copii dupa ordinele de plata, pentru ca mi-e greu sa o tot pun pe Maria sa-si verifice contul.
  6. GARANTIE: Daca nu esti multumit de cum muncesc, iti dau banii inapoi. Simplu. 

Va multumesc. Si va astept sambata seara in La Tour sa va dixtrati. Ca io o sa spal vase. Sau ceva…

gaben.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *