Dorel reloaded: Un baimarean cere socoteala Primariei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

buldoexcavatorBaimareanul Bogdan Cardos solicita Primariei Baia Mare mai multe explicatii pentru situatia neplacuta creata pe Bulevardul Unirii, in zona Casei Tineretului, de lucrarile efectuate in ultima perioada. 

El se arata nemultumit, printre altele, de faptul ca administratia publica locala a apelat la un utilaj de mari dimensiuni, fiind afectate astfel dalele de beton din cauza vibratiilor.

Intrebarile baimareanului pentru administratia locala:

– de ce s-a ales solutia de spargere cu un utilaj asa de mare si nu unul manual, mai mic, pentru a proteja investitiile realizate in trecut in acea zona si cine le-a permis alegerea acestei solutii tehnice in detrimentul alteia?

– de ce nu sunt amplasate puncte de trecere peste canalul sapat (cetatenii fiind obligati sa ocoleasca zona sau sa isi riste viata trecand peste marcaje pentru a nu ocoli tot santierul)?

– Cine va suporta cheltuielile de reamenajare a dalelor de pe trotuar?

– Unde erau inspectorii primariei la aceasta ora?

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Vasile

    Vineri, in editia print a emm, va aparea un articol in care Annamaria Somay il va desfiinta pe acest „neica nimeni” Bogdan Cardos…Chiar daca pana la urma, indirect, din taxele si impozitele lui e platita Somay.

    Reply
  2. ioan

    D-le CARDOS,, daca subacoperita asta mizerabila de Somay,, o nescolita a zilelor noastre nu-ti fie teama suntem aici,, insa privind lucrarile si influentele primarului la atribuirea de lucrari sunt la indemana acestuia ,, mai mult alesul lucrarii are numai astfel de scule imense si el trebuia sa pape ceva din banii nostrii publici,, in rest vedeti nici DNA-ul NU-L POATE CULCA PE ACEST CHERECHES DECUM OBSRVATIA DVS>>> ca iata imediat ofiterii emm ,, va ataca ,, vom vedea acesti emm-isti dupa ce kake va ajunge presedintele tarii ce vor face!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole