Dorel revine in Baia Mare. Cum asfalteaza firmele de casa ale lui Chereches (VIDEO)

asfaltare baia mareFacute in graba mare, precum sedintele de Consiliu Local, asfaltarile din Baia Mare au un specific aparte. Nu tin cont de vreme si vremuri, isi urmeaza cursul, indiferent de obstacolele intalnite in cale.  Din dorinta de a reface strazile, in preajma alegerilor, si pentru a satisface dorintele edilului Catalin Chereches, drumarii nu se impiedica de o masina parcata langa bordura sau de o ploaie de primavara.

Tocmai cand incepeam sa intelegem de ce Chereches anunta cu atata entuziasm incheierea unui nou contract pentru lucrarile de reabilitare a strazilor baimarene cu firma ARL Cluj, o alta mare dilema ne da batai de cap. Unde sunt angajatii ARL atunci cand se asfalteaza? Pana acum nu i-am vazut in Baia Mare. Probabil ne-au scapat. In schimb, am remarcat ca tot muncitori ai unor firme cu care Primaria a avut contracte arunca asfalt pe strazi.

Despre cum se asfalteaza… imaginile trimise de cititorii ZiarMM vorbesc de la sine. In fotografie, o asfaltare clasic romaneasca, in cartierul Vasile Alecsandri. Iar in materialul video, o lucrare pe timp de ploaie, fara securizarea zonei, fara delimitarea acesteia, fara folosirea amorsei, fara ca toti muncitorii sa aiba veste reflectorizante… Fara numar, fara numar. Aici sunt banii dumneavoastra!

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Pricop D.

  Dar de cele turnate pe vremea lui Anghel isi mai aduce cineva aminte?Ca ii cake repezit ,stim foarte bine ,dar hai sa fim seriosi sunt cativa adurniti care ar vrea la Primarie si care le-ar face si mai prost sau chiar de loc.Sa speram ca ii va lua locul unul mai bun si nu mai catastrofa.Eu tot astept sa ne spună cake ce se mai aude de Maretul Parc Industrial? Se va face pana in 2021 cand va fi Clujul capitala Culturala,ca aia sigur sunt deja capitala a locurilor noi de munca,decent plătite.Noi avem fumuri far suntem rupti in fund si ne chiorăie matele,desigur după atâta cultura.

  Reply
  1. mmm

   Nu pot sa ma abtin … oare de ce noi romanii ne comparam meru ce cie care au fost ??? nu de aia i-am schimbat oare????? mi se pare ca tara asta merge in directia gresita exact din cauza acestei gandiri … ce conteaza ca fura Chereches atata timp cat a facut mai multe decat Anghel … pe bune ????? adica noi inchidem ochii la furturi doarpentru ca avem cu o strada in plus asfaltata …nu va mirati atunci de ce fura politicienii …. noi romanii trebuie sa ne trezim intr-o zi si sa constientizam ca asfaltarile de drumuri, parcurile, locurile de munca intra in atributiile unui primar … nu sunt lucruri iesite din comun cu care sa se laude in ziare si cu care sa isi faca campanie, sunt lucruri ce tin de fisa postului … asa ca daca asfalteaza o strada sau planteaza niste panselute, nu face decat sa isi faca DATORI nimic mai mult … nu trebuie laudat si slavit … dar daca el asfalteaza o strada si fura din bani atunci trebuie aruncat la gunoi indiferent daca a asfaltat cu o strada in plus fata de celalalt….

   Reply
 2. mmm

  Oare sa mai vorbin de aceasi Dorei care sapa gropi in asfalt, le lasa nesemnalizate si neafaltate zile intregi ???? Asa primar asa lucrari … de proasta calitate

  Reply
 3. Marcel

  Poi nu a numit primaria diriginte de santier? Ala ce pazeste? Sau pazeste ARL-ul ca nu cumva sa intampine probleme? Cum credeti ca vor compensa pretul mic la asfalt? Dau cu o mana si iau cu doua

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1