Dorin Buda spune ca Aeroportul Maramures are nevoie de o parcare mai mare

In sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures din 18 august au existat noi discutii despre Aeroportul International Maramures.

Directorul Dorin Buda a spus ca parcarea interioara este prea mica in momentul de fata si trebuie extinsa, in conditiile reluarii activitatii operationale.

“Daca aeronavele vor putea in sfarsit decola si ateriza in conditii de siguranta, spatial terminalului va putea deservi o aeronava de mediu curier de aproximativ 200 de pasageri, dar parcarea interioara este de doar 70 de locuri si trebuie sa gandim un proiect pentru extinderea a acestei parcari. Degeaba avem o infrastructura aeroportuara moderna daca maramuresenii la reluarea activitatii operationale o sa spuna ca nu avem unde sa ne parcam masinile”, a spus Dorin Buda.

Directorul Dorin Buda i-a invitat pe consilierii judeteni la aeroport la inceputul lui septembrie, pentru a vedea cum s-au executat lucrarile.

La randul sau, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a precizat ca se va face o sedinta ordinara in perioada urmatoare.

El a mai transmis conducerii aeroportului ca ar trebui sa-si asume un grafic de reluare a curselor. Presedintele CJ a adaugat ca spera in vesti bune de la Guvernul Romaniei la rectificarea bugetara, pentru aprobarea unor sume de bani in vederea continuarii platilor pentru lucrarile efectuate si cele suplimentare.

In sedinta din 18 august, alesii judeteni au aprobat, printre altele, indicatorii tehnico-economici pentru lucrari suplimentare la aeroport.

Vlad HERMAN

Foto: Ilie Tudorel

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

10 Comments

 1. ccc

  nefasta comedie continua … daca am fi oameni cu principii morale, si nu n-eam asemana cu aia care ne conduc si ne fura de peste 20 de ani, am iesi in strada si am radia de pe fata pamantului consiliul judetean, cu tot cu aia care cica il “conduc” … Zetea eu astept de peste 5-6 ani inca de cand erai pe sub poalele lui ciceu, sa-ti dai demisia de onoare pentru mizeria in care scalzi judetul … numai ca tu nu ai onoare … nu sti ce e aia … esti politician roman si asta spune tot …

  Reply
 2. Dorin Din Buda

  Domnilor ziaristi, imi pare foarte rau ca nu ati priceput nimic! Va declaram ca e nevoie de o parcare maaaare in care sa parcate viitoarele multe aviaoane care vor ateriza si decola. Va fi un trafic aerian intens cum nici nu ati vazut vreaodata asa ceva in Maramures, dar vad ca nici nu se poate crede acest lucru dar veti vedea voi toti, de la ziaristi la comentatori, de la cetateni la politicieni. de aceea aeropotrul se numeste Maramures ca va fi muuuuult mai mare si cele 70 de locuri vor fi nesuficiente veti vedea. Aceste parcari in limbajul nostru al aviatorilor, nu se numesc parcari , se numesc Hangare, domnilor!!!!!!

  Reply
 3. george

  Eu nu inteleg ce anume l-a recomandat pe ipochimenul asta de Dorin Buda pt postul de director al aeroportului. El e un avocatel simplu, fara cunostinte economice; ma refer la studii. Daca nu are studii economice, macar sub aspect practic ne-ar fi putut dovedi cat de mare antreprenor sau administrator a fost la viata lui. Insa stie si el ca nu are cu ce. El a fost, toata viata, un avocatel. Nici macar n-a facut parte din tagma elitelor avocatesti baimarene. Nici mutra nu-l recomanda. Cand il vezi, te intrebi daca a venit circul in Baia Mare.

  Reply
  1. banhidi

   corect…dar e membru P S D!!!!!!! asta e important, asta e tot ce conteaza…. restul sunt amanunte…

   Reply
 4. A.C

  Povesti.E ca reteta dacica :mamaliga cu branza.Problema e ca pana la Columbus europenii nu auzira de porumb.Asa si astia,pana nu or pleca n-om auzi nici de Aeroport si nici de vreun Park Industrial.Huuuooooo PSD!.Nu sunteti in stare de absolut nimic…

  Reply
 5. Alex

  Aeroportul nu functioneaza, si dorin isi ia salariul degeaba. Lasa tu parcarea, prima data sa vina avioanele dupa aia se va face si parcarea, ca nu toti o sa-si lase masinile in parcarea aeroportului. Bai Dorine, te-a invatat bine PSD-ul, numa sugi bani si minti ca nerusinatul !

  Reply
 6. banhidi

  teoriile lui Dorin Buda sunt mai toate fara valoare si fara acoperire… la fel ca si ale partidului de guvernamant, din care el face parte, respectiv PSD, in frunte cu conducatorul sau suprem tovarasul Dragnea…. pai daca tovarasul Dragnea e unul din cei mai mari mincinosi din politica romaneasca, de la Dorin Buda ce sa te astepti?? cum sa fie el altfel decat seful sau???

  Reply
 7. ZFPD

  BUDA, pina acum n-ai avut timp sa te gindesti la parcare?????? iesti cu aerp inchis de un an de zile……. ai fi putut sa te gindesti, nu??????

  Reply
  1. mitru

   Poae nu avea autorizatie de la Mediu sau de la Tony Ardelean?Sau pasteau caii lui Zetea de la Scoala de Echitatie,mai stii?

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1