Dorin Cozma, secretar general PMP Baia Mare: Vom fi o forta politica puternica a orasului

Reclame home 1
Reclame home 1

Nou secretar general al PMP Baia Mare este Dorin Cozma. Acesta va face parte din echipa deputatului PMP de Maramureş, recent ales presedinte al organizatiei la nivel de municipiu. Cunoscut ca unul dintre cei mai activi membri ai PMP Maramures, inca de la infiintarea partidului, Cozma afirma ca nu a aceptat propunerea de a ocupa functia respectiva doar pentru a o expune in panoplia realizarilor personale, ci isi doreste sa lucreze alaturi de colegii sai pentru a suda o echipa cat mai omogena, gata sa aduca un plus valoare dezvoltarii administratiei locale.

„Cred ca este de datoria tinerilor sa se implice in proiecte politice, iar apoi sa contribuie la bunastarea comunitatii pe care o reprezinta. M-am simtit onorat cand am fost abordat pentru face parte din echipa deputatului nostru. Ştiu cat de meticulos este in a-si alege oamenii cu care lucreaza. Functia aceasta ma obliga la mai mult decat pana acum, in sensul implicarii in ceea ce inseamna viata cetatii.

Reevaluarea nevoilor baimarenilor, gasirea de solutii si accentuarea grijii fata de cetateni sunt principalele obiective urmarite. Iar binele urbei depinde de modul in care factorii politici si administrativi se implica pentru rezolvarea numeroaselor probleme cu care fiecare ne intalnim. Cred in echipa aceasta, cred in puterea noastra de a fi o forta politica importanta a orasului si stiu ca putem face pentru baimareni ceea ce asteapta de la noi”, a spus Dorin Cozma.

Cine este Dorin Cozma

A intrat in politica odata cu initierea referendumului pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, in 2007, cand, plecat fiind in strainatate, a revenit in tara si s-a alaturat sustinatorilor fostului lider de la Cotroceni. S-a inscris in PDL, iar prima functie detinuta a fost aceea de secretar executiv al Organizatiei Baia Mare. In 2012, a fost numit seful de campanie al candidatului pentru Camera Deputatilor (Colegiul II), Ovidiu Talpos, si a contribuit la obtinerea mandatului de senator pentru Ciprian Rogojan.

Este membru fondator al Partidului Miscarea Populara Maramures, alaturi de Ciprian Rogojan, Adrian Todoran, Sorin Coste, Adrian Pop, George Moldovan si Filimon Popa. In cadrul noii formatiuni, a fost unul dintre oamenii de baza ai campaniilor electorale duse de PMP atat la alagerile europarlamentare si prezidentiale, cat si la cele din 2016, cand reprezentantii Miscarii Populare au obtinut scoruri foarte bune la nivel judetean si chiar national, ocupand locul al 2-lea intre organizatiile din tara ale PMP.

In 2016, Dorin Cozma a fost numit secretar general adjunct al PMP Maramures, iar in martie, 2018, a fost ales secretar general al Organizatiei PMP Baia Mare.

Catalin MAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

10 Comments

 1. alt baimarean

  Dar in afara de politica cu ce se mai ocupa,nu de alta dar sa ne facem o parere mai completa fata de el.

  Reply
  1. Dorin Cozma

   Pînă in anul 2016, am lucrat într-un supermarket, ca gestionar depozit, din 2017 sunt sef cabinet parlamentar si urmez studii universitare.

   Reply
 2. konyardi

  nu-l cunoastem pe domnul Dorin Cozma, poate fi o persoana ok…dar dupa figura pe care o are in poza pare un tip dubios..

  Reply
  1. Dorin Cozma

   Eu macar mi-am pus fata pe internet, sa mă vada lumea, dar tu esti anonim, nu stim cine esti, poate la fel de dubios.

   Reply
  2. Dorin Cozma

   Nu m-ati cunoscut inca, poate nu ati pierdut nimic. Dar e posibil sa fie o chestiune pozitiva daca ne intalnim. Cu toate ca am o figura dubioasa…

   Reply
   1. konyardi

    mi-au placut comentariile dumneavoastra… imi cer scuze daca am facut afirmatii nepotrivite..

    Reply
 3. relu

  Hai ma,la viitoarele alegeri,nu pupati nici macar 5 %,sa treceti pragul,dupa minunile pe care le-a facut marinarul in timpul mandatului,mai ales ca Nutzi nu se va mai intoarce in veci din Puerto Rico…Se duce si norocul chior la un moment dat.

  Reply
  1. konyardi

   marinarul, cu toate pacatele lui, a fost acela care impreuna cu Monica Macovei au facut pentru prima data sa functioneze Justitia in Romania… justitie care din nou este astazi mitraliata de catre cei de la PSD&ALDE…marinarul a fost acela care a initiat un referendum si 8 milioane de romani au votat pentru reducerea numarului parlamentarilor de la aproape 600 la 300… si tot din cauza PSD&ALDE n-au fost aplicate rezultatele referendumului…

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole