Dorin Toma spune că Recea e favorită: “Noi am fost pe locul doi, ei au fost pe locul întâi”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Miercuri, 5 august, de la ora 18.00, stadionul “Viorel Mateianu” va fi gazda partidei dintre CS Minaur Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea, prim manșă a barajului de promovare în Liga a doua. A doua manșă va avea loc pe terenul din Recea, în dată de 9 august, de la ora 17.30. Echipa învingătoare din dubla manșă va primi dreptul să evolueze în Liga 2 sezonul viitor.

Am discutat câteva minute cu antrenorul principal al echipei CS Minaur, Dorin Toma, care ne-a răspuns cu amabilitate la întrebări.

– E mai puțin de o săptămână până la meciul de baraj cu Recea. Cum e echipa, cum sunteți voi?

– Suntem în grafic pentru această perioadă. Mai avem încă de lucrat la faze fixe, mai avem de lucrat la niște relații de joc, dar, per ansamblu, suntem bine.

– Vă considerați favoriți în această dispută?

– Nu. Noi am fost pe locul doi, ei au fost pe locul întâi.

– Sunt multe lucruri de rezolvat pentru liga a doua, pentru oricare dintre echipa: omologări, echipe de juniori. E CS Minaur Baia Mare să asigure în acest moment toate acestea?

– În acest moment, noi suntem în măsură să facem față. Noi avem centru de copii și juniori republicani, l-am avut de la început. Când s-a organizat acest nou club s-a organizat și la nivelul juniorilor. La acest aspect nu avem de ce să nu fim în grafic, iar stadionul nu are de ce să nu fie omologat pentru Liga a doua, cu puține ajustări.

– Umblă zvonuri și bârfe prin oraș, ba că Recea n-o să tragă, ba că n-au echipe de juniori, tot felul de povești.

– Din câte știu eu și Recea are contract cu un nou club de juniori, are bază sportivă, deci și ei sunt organizat. Eu cred că vor fi două jocuri frumoasă, spectaculoase, între două echipe puternice. Vom vedea ce va fi la final.

– Băieții care au fost la echipă înainte de pandemie sunt aceiași? Aveți vreo problemă?

– Am mizat pe același lot până după baraj. Ne-am dorit ca tot lotul să rămână și să se bucure de promovare, dacă va fi, pentru că a fost o muncă foarte foarte grea, mai ales cu pandemia aceasta. La final vrem să putem să ne bucurăm cu toții. Apoi, vom trage o linie și vom vedea cum vom continua.

– Dacă se promovează în Liga 2, se spune că întrecerea din eșalonul doi va debuta la finalul lunii august. Ori asta înseamnă că o să aveți puțină vacanță, dacă o să aveți.

– Prea mulți de dacă. Lăsăm lucrurile să decurgă normal și vom vedea pașii care vor fi de făcut. Primul meci este cel mai greu și cel mai important, iar acesta este cel de miercuri, cu ACS Fotbal Comuna Recea.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *