Doru Dancus despre votul romanilor din diaspora: “Problemele se vor rezolva doar partial”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Doru Dancus, fostul presedinte al Partidului National Taranesc Crestin Democrat Maramures, considera ca votul prin corespondeta este singura solutie pentru a rezolva problema intampinata de romanii din diaspora la alegerile prezidentiale.

Acesta a mentionat faptul ca organizatorii alegerilor ar fi trebuit sa puna toate detaliile la punct in urma cu sase luni, asa cum spune legea.

“Diaspora trebuie sa beneficieze de o mai mare atentie din partea celor care organizeaza alegerile si nu numai din punct de vedere al fraudarii, ci si al conditiilor de vot. A fost o proasta organizare, iar problemele se vor rezolva doar partial”, a declarat Doru Dancus.

Fostul presedinte taranist este convins ca romanii din diaspora se vor mobiliza si vor iesi, in turul doi al alegerilor prezidentiale, intr-un numar extrem de mare la vot blocand din nou sectiile.

“In situatia in care Victor Ponta, caruia ii accord sansa de 99%, va castiga alegerile, acesta nu va avea satisfactie totala, deoarece nu si-ar respecta promisiunea fata de romanii din diaspora carora le-a promis ca vor avea posibilitatea sa-si exercite dreptul la vot”, a punctat Doru Dancus.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2