Doru Dancus il sustine pe Catalin Chereches – Vezi ce spune acesta despre mutarea romilor

Doru Dancus, candidatul PNTCD la Consiliul Local si Consiliul Judetean il sustine pe Catalin Chereches pentru a castiga inca o data conducerea Primariei Baia Mare. Desi nu a avut incredere de la inceput in proiectul mutarii romilor, Dancus este multumit ca lucrurile au inceput sa se miste.

”Sunt multe proiecte demarate de Catalin Chereches si fiecare are importanta lui. Cred ca cel mai ambitios proiect este cel pe care l-a inceput in prima zi de campanie, acesta cu mutarea romilor de pe Craica.

Eu am fost foarte sceptic in ceea ce priveste reusita domnului Chereches, cu privire la mutarea romilor, in acest scurt mandat. Iata ca, pana la urma lucrurile au iesit asa cum si le-a dorit Catalin”, a declarat Doru Dancus, in direct la AXA Cinemar.

Presedintele PNTCD Maramures, Doru Dancus, apreciaza pozitiv modul in care, la nivel de Baia Mare, cultura a reusit sa faca un pas in fata.

”Sunt foarte multe actiuni culturale pe care le-a initiat ma refer la cultura de buna calitate, cu intoarcere spre Scoala Baimareana de Pictura, tot ceea ce inseamna divertisment de calitate. Este un lucru care ne pozitioneaza intre orasele moderne”, a precizat Dancus.

Andreea FAT

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *