Doru Dancus, numit vicepresedinte national al PNTCD

PNL

Doru_Dancus1Presedintele interimar al PNTCD Maramures, Doru Dancus, a exploatat la maximum rezultatul obtinut de filiala judeteana la alegerile locale. Dupa ce taranistii au intrat dupa multi ani in forul judetean, iar Dancus si-a negociat cu Gabriel Zetea, liderul PSD Maramures, functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, in aceasta saptamana, conducerea centrala a partidului i-a oferit functia de vicepresedinte la nivel central.

Doru Dancus a devenit presedinte al filialei judetene in martie 2012 si a renuntat la functie doi ani mai tarziu, pentru a reveni in aceasta postura inaintea alegerilor locale din 2016 cand PNTCD s-a inscris in alianta electorala Coalitia pentru Baia Mare. In 2011, la alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare, Dancus a candidat pe listele PNTCD – pe atunci,filiala judeteana era condusa de Lucian Morar (fostul primar din Ulmeni, actua;mente vicepresedinte al CJ Maramures din partea PMP).

Catalin VISCHI

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. mmm

    a strans multi bani la ciorap cat timp a mazilit zeci de mii de euro pe la parangheliile organizate cu Chereches, si acuma isi permite sa – si cumpere si functii ….

    Reply
  2. justitiar verde

    daca s ar organiza alegeri nationale la PNT cd D.D. ar ajunge presedinte neconditionat!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1