Doru Dancus si fotbalistii de la FC Maramures au inaugurat noul teren de fotbal din Ieud

Presedintele PNTCD Maramures, Doru Dancus, candidat pentru un loc in Consiliul Judetean, s-a aflat marti, 5 iunie, in localitatea natala Ieud, unde, impreuna cu cei de la FC Maramures Universitar Baia Mare, au inaugurat noul teren de fotbal realizat de primarie.

Vremea le-a dat insa batai de cap acestora, meciul demonstrativ fiind anulat. Cu toate acestea, fotbalistii antrenati de Romica Buia s-au delectat cu placinte cu urda. Doru Dancus a tinut sa afirme ca are asteptari mari de la ieudeni, la alegerile din 10 iunie, dar ramane cu picioarele pe pamant.

“Am fost cu cei de la FC Maramures, problema e ca n-am putut sa jucam, pentru ca a plouat torential. Am stat la o masa, la o poveste. Am fost foarte bine primiti, am mancat placinte cu urda, cu baietii. Eu am avut o intalnire cu consatenii mei din Ieud si le-am cerut sprijinul in demersul meu de a ajunge primul ieudean in Consiliul Judetean, am oferit si un mic spectacol artistic.

Terenul a fost realizat de catre Primarie, dar eu fiind intr-un parteneriat cu primarul, cu toate ca e pesedist, am incercat sa facem evenimentul acesta, iar cu ocazia asta sa-mi lansez si eu candidatura. Asta am si urmarit, sa fiu ultima data in Ieud, unde am cerut un fel de binecuvantare din partea consatenilor pentru a ma casatori cu Consiliul Judetean.

Sigur ca am asteptari mari de acolo, feedback-ul e pozitiv, dar vom vedea ce se va intampla dupa numararea voturilor. Nimeni nu-i profet in satul lui, dar oricum, sper sa iau mai multe voturi decat Ghita Siman, fostul presedinte, la Lapusul Romanesc”, a spus Doru Dancus.

Vlad HERMAN

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *