Doru Dancus: Strategia judetului da roade. Ambasadorul SUA da Maramuresul ca exemplu de promovare a imaginii

home camp2
home camp2
home camp2

George Maior, ambasadorul Romaniei in SUA, are doar cuvinte de apreciere la adresa judetului Maramures, in special pentru modul in care administratia locala a reusit, la nivel international, sa capteze atentia asupra acestor locuri deosebite. Vicepresedintele Doru Dancus, prezent zilele trecute la Abasada din Washington, afirma ca Maramuresul este dat drept exemplu pentru felul in care si-a promovat imaginea, in ultimii ani.

“Am fost primit de Excelenta Sa, la Ambasata Romaniei. George Maior era foarte la curent cu toate evenimentele la care am participat, in Luxemburg, Madrid, Viena, Londra, Vatican etc. Ne-a spus ca in intalnirile de la nivelul Ministerului Afacerilor de Externe, judetul Maramures este mereu dat exemplu pentru maniera in care se implica in programele de promovare la nivel international. Iata ca strategia judetului Maramures, care si-a propus, in ultima perioada, sa se axeze pe promovarea culturii traditionale, dar si a turismului, in context international, a dat roade”, ne-a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean, Doru Dancus.

Ulterior intrevederii, George Maior a primit din partea oaspetelui maramuresean o traistă, în care s-a regăsit logoul județului Maramureș, precum si diverse materiale de promovare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *