Dosar de politician: Liberalii l-au imbratisat pe „penalul Chereches” (VIDEO)

PNL

catalin-chereches-amenintaSilviu Manastire a vorbit luni la ”Dosar de politician” despre modul in care se formeaza listele candidatilor pentru alegerile parlamentare, in contextul in care marile partide pretind ca se reformeaza.

In Baia Mare, primarul Catalin Chereches le-a dat voie consilierilor locali membri in Coalitia pentru Baia Mare sa faca un protocol cu Partidul National Liberal.

Combinatia a fost consfintita de deputatul PNL Mircea Dolha. Astfel, liberalii au luat puterea in Consiliul Local Baia Mare cu ajutorul primarului suspendat Chereches.

Mai multe in filmuletul de mai jos.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

7 Comments

 1. Florin

  Degeaba au luat liberalii puterea in Consiliul Local daca la capitolul realizări orasul e tot la pământ.Mai nou chiar si locurile de joaca încep sa arate deplorabil,nimeni nu mai trece sa facă curatenie.

  Reply
 2. Dilau Junior

  … si uite asa s-a spus totul despre noi baimarenii , oameni fara demnitate, fara coloana … pe scurt niste TROGLODITI !

  Reply
 3. George

  Pe unde isi poarta obrazul Dolha? De la el se trag toate mirosurile urite care caracterizeaza PNL MM acum. Pacat ca dintr-un partid cutezator PNL a ajuns o troaca la care se bat o multime de porci. Ii rog pe toti votantii sa-i penalizeze pe cei care incerca sa spele fam Chereches si sa-i intretina mentalitatea ca aceasta trebuie sa conduca un oras care fara ea ar disparea din istorie. Haideti sa vedem cine dispare primul din istorie. Orasul lui Pintea haiducul, sau hotii de codru?

  Reply
 4. Attila

  Pai daca mamica lui kk e suspecta intr-un dosar dna e clar ce urmareste, crede ca din postura de deputat va putea scapa.
  Dar atunci pnl nu mai respecta codul de integritate nici macar formal (caci in esenta oricum nu il respecta).
  Pentru niste voturi in plus, pnl isi va pierde incet sustinerea pe care o avea in Baia Mare, tot mai putina, dupa cum s-a vazut la locale.

  Reply
 5. George

  PNL a avut citeva mandate un senator total inactiv (Titus Pasca), dar el macar a stat in umbra bancutei de senator. A venit un Dolha, care a depasit baremul si a folosit si hirtia igienica pentru sters (daca s-a sters) la gura. Din lac in put. Totul in numele PNL, partid care cel putin in MM poate fi asimilat cu o fosa septica, datorita valorilor instalate in fruntea lui.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1