Dosar disjuns din „Mediafax”. Perchezitii in Bucuresti si Ilfov. Prejudiciu de 12 milioane de lei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

perchezitiiMai multe perchezitii au loc, luni dimineata, in Bucuresti si Ilfov. Sunt cautate persoane suspectate de evaziune fiscala ce ar fi adus un prejudiciu ce depaseste 12 milioane de lei.

Dosarul este disjuns din „Mediafax”, iar persoanele implicate ar avea legatura cu primul dosar. Dupa ce prima retea a fost destructurata, membrii ei ar fi continuat cu aceleasi activitati ilegale, informeaza dcnews.

„In aceasta dimineata, Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane desfasoara o operatiune ce vizeaza destructurarea unei retele infractionale, specializate in savarsirea de infractiuni de evaziune fiscala si rambursare ilegala de T.V.A.”, precizeaza comunicat al Politiei Capitalei.

Adauga: „Sunt efectuate 9 perchezitii pe raza Municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov. La activitatile desfasurate de politistii de investigarea criminalitatii economice participa si luptatori din cadrul Serviciului de Interventii si Actiuni Speciale – I.G.P.R. si specialisti criminalisti”.

„Din investigatii a reiesit ca, in circuitul infractional sunt implicate 35 de societati comerciale romanesti, cu implicare in „activitati de media”, ai caror reprezentanti ar fi obtinut, fara drept, bani, prin rambursare ilegala a impozitelor, taxelor si contributiilor la bugetul general consolidat al statului. Activitatile infractionale s-ar fi derulat in perioada aprilie 2012 – martie 2014. Prejudiciul estimat este de 12.300.000 de lei”, se mai arata in comunicat.

13 mandate de aducere a persoanelor la audieri vor fi puse in aplicare. Actiunea se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Jusitie.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole