UPDATE – Dosar penal pentru un baimarean care ar fi agresat sexual un minor

Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Pe reteaua de socializare Facebook a aparut un text pe aceasta tema: „ATENTIE‼ Parinti, in Baia Mare umbla nestingherit un nenorocit de pedofil! Dupa ce a agresat 2 copii, pe unul din ei in vazul lumii si surprins de camerele de luat vederi, a fost prins si mai apoi eliberat de politie pe motiv ca probele nu sunt concludente😱. Nu am postat filmarea pentru a proteja identitatea copilului, dar aveti cateva imagini in care puteti vedea agresorul. Sa fim atenti si sa ne protejam copiii pentru ca autoritatile se pare ca nu o vor face 😡😡😡”, spune R. M. G.

Un barbat de 31 de ani din Baia Mare s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de agresiune sexuala, dupa ce acesta ar fi abordat un minor.

„Cu privire la aspectele aparute in mediul online si in mass-media, care vizeaza un presupus pedofil, va comunicam ca, din momentul in care au fost sesizati despre faptul ca un minor a fost abordat de un barbat necunoscut, politistii au demarat activitati pentru identificarea persoanei si pentru stabilirea situatiei de fapt.

Pe numele barbatului, in varsta de 31 de ani, din Baia Mare, a fost intocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infractiunii de agresiune sexuala. Sub coordonarea procurorului, politistii de investigatii criminale continua cercetarile”, a spus Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole