Dosar penal pentru un barbat din Bozanta Mica: A acrosat cu masina un caprior pe care l-a transportat ulterior acasa

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii specializati in arme, explozivi si substante periculoase din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures au intocmit dosar penal si cerceteaza un barbat din Bozanta Mica banuit de comiterea infractiunii de braconaj cinegetic.

Verificarile efectuate pana in acest moment au relevat ca barbatul, care conducea un autoturism, ar fi acrosat miercuri, 19 februarie, un exemplar de interes cinegetic, din specia caprior, pe care ulterior l-a transportat la domiciliul sau, unde l-a prelucrat. De asemenea s-a stabilit ca acesta nu este membru de vanatoare si detinator legal de arme si munitii de vanatoare, conform IPJ Maramures.

Probele biologice au fost inaintate D.S.V. Maramures in vederea efectuarii unei examinari medico-veterinare de specialitate.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de braconaj cinegetic, fapta prevazuta si pedepsita de art. 42 alin 1, lit. a din Legea 407/2006-modificata si transportul vanatului dobandit sau recoltat in conditiile art. 42 din legea mentionata anterior.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2