Dosare penale pentru infractiuni la regimul produselor de protectia plantelor

plantePolitistii Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase au actionat ieri in piata din comuna Poienile de sub Munte pentru prevenirea, identificarea si sanctionarea persoanelor care comercializeaza produse de protectia plantelor neautorizate/neomologate de institutiile abilitate pentru a fi utilizate in Romania si pe piata Uniunii Europene.

Astfel, a fost identificat un barbat in varsta de 44 de ani care comercializa substante necunoscute de provenienta ucraineana pe care le oferea spre vanzare ca si produse de protectia plantelor, potrivit buletinului informativ al IPJ Maramures.

Totodata, au mai fost depistate doua femei care comercializau diferite produse de protectia plantelor fara sa detina certificat de inregistrare eliberat de Unitatea Fitosanitara Maramures.

Politistii au intocmit dosare penale si fac cercetari sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul produselor de protectia plantelor. Produsele toxice identificate au fost ridicate in vederea continuarii investigatiilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1