Doua autoturisme cautate de autoritatile din Italia si Belgia, descoperite la Petea

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea au descoperit la controlul de frontiera doua autoturisme marcile Jaguar si Kia, care figureaza in bazele de date ca fiind cautate de catre autoritatile din Italia, respectiv Belgia.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “La Punctul de Trecere al Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, doi cetateni romani. Primul, in varsta de 25 de ani, conducea un autoturism marca Jaguar, inmatriculat in Italia, iar al doilea, de 31 de ani, conducea un autoturism marca Kia, inmatriculat in Franta. Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare in bazele de date, in urma carora au constatat ca autoturismele in cauza erau semnalate ca fiind cautate de autoritatile din Italia, respectiv Belgia.”

Cele doua masini, in valoare totala de 113.800 lei, (Jaguarul-94.000 lei si Kia-18.800 lei) au fost indisponibilizate la sediul Punctului de Trecere al Frontierei Petea. Acum, oamenii legii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1