Doua avioane ale armatei americane s-au ciocnit in largul coastelor Japoniei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Sase militari americani erau dati disparuti joi dupa ce doua avioane americane apartinand Marine Corps s-au ciocnit in timpul unei operatiuni de realimentare in apropierea coastelor Japoniei, a anuntat armata SUA, relateaza AFP, titrat de Agerpres.

Avioanele implicate sunt unul de vanatoare de tip F-18 si unul de realimentare C-130.

Dintre cele sapte persoane aflate la bord, un militar a fost salvat nevatamat, a facut cunoscut un purtator de cuvant al Fortelor de autoaparare japoneze (SDF) care au mobilizat patru avioane si trei vase pentru operatiuni.

“El este examinat in prezent de autoritatile medicale competente la baza Iwakuni”, in apropiere de Hiroshima (vestul Japoniei), de unde au decolat avioanele, a precizat Marine Corps intr-un comunicat.

O ancheta asupra circumstantelor accidentului, care s-a produs in jurul orei locale 02.00 (miercuri, 17.00 GMT), la peste 300 de kilometri in largul coastelor Japoniei, “in cadrul unui antrenament regular programat”, este in curs de desfasurare, potrivit sursei.

Primele elemente ale anchetei arata ca doua persoane se aflau la bordul avionului de vanatoare F-18 si cinci la bordul C-130.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *