Două cadre didactice au fost confirmate ca fiind pozitive cu COVID-19, în această săptămână

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a comunicat astăzi, la ora prânzului, faptul că trei cadre didactice au fost confirmate ca fiind infectate cu noul Coronavirus.

”Un cadru didactic își desfășoară activitatea la o instituție de învățământ din municipiul Baia Mare. Persoana este asimptomatică și a purtat mască de protecție în unitatea de învățământ”, a nunțat CJSU Maramureș. Aceasta a fost confirmată ca fiind pozitivă săptămâna trecută, iar ZiarMM.ro a prezentat cazul (n.r.-link-ul de jos).

”Celelalte două cadre didactice sunt simptomatice și au fost internate în spital. Acestea lucrează la o instituție de învățământ din orașul Săliștea de Sus. Și aceste cadre didactice au purtat mască de protecție în unitatea de învățământ”, a precizat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Aici facem precizarea că cei doi profesori au fost confirmați în această săptămână.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. În cele două instituții de învățământ se desfășoară zilnic dezinfecția clădirilor.

ZiarMM.ro

Dascăl confirmat pozitiv cu noul coronavirus de la Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” din Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1