Doua case din Poienile de sub Munte au fost perchezitionate de politistii de frontiera. Cei doi proprietari s-au ales cu dosare penale

In baza unui mandat emis de catre Judecatoria Viseu de Sus, politistii de frontiera din Poienile de sub Munte au efectuat perchezitii, ieri, la doua imobile de pe raza localitatii Poienile de sub Munte.

Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetiu Marmatiei: “In urma perchezitiilor efectuate, in interiorul imobilelor care apartin cetatenilor romani S. V., in varsta de 33 de ani, si M. L., de 40 de ani, politistii de frontiera au descoperit mai multe cutii care contineau tigari de provenienta ucraineana. Procedand la inventarierea cutiilor descoperite, s-a constatat ca acestea contineau 521 pachete cu tigari, in valoare de 6.096 lei, marfa care a fost ridicata in vederea confiscarii. Totodata, intr-unul din imobile a mai fost descoperita si confiscata in vederea continuarii cercetarilor, suma de 1.055 lei.”

Acum, politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Vamal al Romaniei. “In continuare, se desfasoara activitati specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, in vederea documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun”, a conchis Radu Lungu.

Foto: Arhiva

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1