Doua femei au fost “taxate” cu cate 5.000 de lei, fiecare. Acestea s-au ales si cu marfa confiscate de politistii de frontiera

PNL

Doua femei au fost amendate cu cate 5.000 de lei, fiecare. Acestea s-au ales si cu marfa confiscata de catre politistii de frontiera si vamesii din Siret. Cele doua au vrut sa introduca in tara tigari de provenienta ucraineana.

In primul autoturism, marca Audi, condus de catre o tanara, in varsta de 22 de ani, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au descoperit, ascunse in bagajele personale si in aripile din spate ale autoturismului, in vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 420 pachete de tigari, de provenienta ucraineana.

In al doilea autoturism, marca Volkswagen, condus tot de catre o femeie, in varsta de 61 de ani, s-a descoperit in bagajele personale, 110 pachete cu tigari, de aceeasi provenienta.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In ambele cazuri, tigarile in valoare totala de aproximativ 800 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cele doua femei au fost sanctionate contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei fiecare.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1