septembrie 24, 2021

Doua medalii de aur pentru dansatorii de la Rus-Team Baia Mare la Dance Masters 2016!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

rus team dans sportivDance Masters 2016 – doua cuvinte pe care fiecare dansator din Romania le stie si le asociaza cu performanta in dans, aceasta fiind cea mai frumoasa si puternica competitie internationala organizata in Romania, competitie ce a avut loc la Sala Polivalenta din Bucuresti weekendul trecut.

Bineinteles, dansatorii de la Clubul Sportiv Rus-Team nu au lipsit de la aceasta competitie si, mai mult de atat, au adus pentru Maramures rezultate deosebite, rezultate ce intaresc poztitia clubului baimarean in topul cluburilor de dans sportiv din Romania.

Paul Rednic si Roxana Lucaciu au dominat ringul de dans la Polivalenta si au obtinut prestigioasa medalia de aur! Au avut de infruntat 52 de perechi din Italia, Cehia, Moldova, Estonia, Lituania, Bulgaria si Rusia, printre care erau si campionii nationali al Estoniei, Bulgariei si vicecampionii al Italiei.

Castigand toate cele cinci dansuri si obtinand 435 de puncte, Paul si Roxana au intarit pozitia lor de lideri in ierarhia Ranking-ul Mondial WDSF la categoria Tineret Standard. Ca atare, acest rezultat le da mari sperante la Campionatul European care va avea loc in 16 aprilie in Timisoara, unde Paul si Roxana tintesc cea mai inalta treapta a podiumului, adica titlul de Campioni Europeni.

Antrenorul lor Alexandru Rusu a declarat: “Paul si Roxi sunt primii favoriti la castigarea titlului European, avand in vedere pozitia lor in rankingul mondial, castigarea a multor competitii internationale si devotamentul lor. Toti colegii de la Rus-Team ii admira si ii iubesc pe acesti doi copii minunati, sperand ca ei sa revina la Baia Mare cu aurul European”.

Nu in ultimul rand ar trebui sa admiram rezultatele perechii Alex Rusu – Maya Rusu, cei mai mici sportivi al clubului, avand 9 si respectiv 7 ani. Ei au obtinut locul 1 la categoria Juvenile 2 (10-11 ani) clasa “D”.

De asemenea, la competitiile international de Juvenile 2 Alex si Maya au infruntat perechile din Romania, Moldova, Rusia, Ucraina si Estonia unde nivelul competitiei a fost foarte ridicat si au intrat in ambele finale obtinand locul 4 la Latino si 5 la Standard, rezultate care dau dovada de multa perseverenta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2